Web hosting

Što je to  web hosting? Svaki put kada odete na web stranicu, ono što vidite u  vašem web pregledniku je u suštini samo web  stranica na internetu kojie su  preuzete  sa web server u  vašem web pregledniku. U osnovi, web stranica na  internetu  se proizvodi od puWeb hostingno web stranica. A internet stranica u osnovi se sastoji od tekstova i grafičke slike. Sve ove web stranice trebaju biti spremljene na internetskim poslužiteljima kako bi se osiguralo da on-line kupci mogu posjetiti web stranicu.

Prema tomenamjeravate li posjedovati nove web stranicemorati ćete  ugostiti svoje web stranice na internet poslužitelju. Kada  vaša web stranica ide uživo na web server, on-line kupci tada mogu pregledavati internet stranicu na internetu. Korporacija  koja daje internet poslužiteljima da ugoste svoje web stranice su poznat kao web hosting poslužitelji.

Hosting

Da bi mogli osigurati da budu sigurni svi web poslužitelji , sigurno i potpuno operativan cijelo vrijeme, informacije  fizički sigurnijima 24 sata na dan svaki dan, treba se pobrinuti  za  zaštitu od požara, HVAC kontrole temperature, detekciju na virus , backup podataka računala, servis računala, suvišnu  energiju  backup-a  i dovršetak sposobnosti za oporavak u slučaju katastrofe.

Koje su to  različite vrste web hostinga?

Otkrit ćete različite vrste  internet hosting tvrtki na tržištu s različitim osobinama. Glavne vrste web domaćina mogu biti organizirani u sljedećim kategorijama:

Zajednički  internet hosting

U zajednički internet hosting (također poznat kao virtualni web hosting), brojne web stranice dijele prostor na istom fizičkom web poslužitelju. Ovisno o web hostu, fizički web poslužitelj može poslužiti  nekoliko stotina do čak tisuću različitih web stranica u jednom trenutku. Web poslužitelji obično su opremljeni  vrlo visoko kvalitetnom opremom i učinkovitom , kao rezultat  to bi  moglo pomoći do određenog broja web stranica s bilo kojim  problemom. Ali jednom kada je web server preopterećen i kad je prekoračio razuman broj web stranica koje bi mogao podržati, onda će početi nešto sporiji odgovor od internet poslužitelja.

Namjenski  internet hosting

Za razliku od zajedničkog  internet hostinga,namjenkis internet hosting  dodijeljen je određenom internet poslužitelju  koji će se koristiti samo za jednoga  potrošača. Budući da je odani internet poslužitelj  dodijeljen samo jednom klijentu, klijent ima mogućnost ugostiti jednu ili  više internet stranica, mijenjati konfiguraciju softwera računala , imati više posjetitelja na  web stranici  i skaliranje propusnosti  po potrebi. Kao ishod, posvetio hosting često je zaposlen od strane visokih posjeta i vrlo važnih  web stranica.

Reseller hosting

U reseller hosting, web hosting internet poslužitelj nudi pohranu  treće strane (npr. prodavača) po diskontnoj cijeni, koji će  potom preprodavati pohranu internet servera za svoje klijente. Općenito, prodavači su internet konzultanti uključujući i web dizajnere, internet graditelji  ili metoda integracije vlasnicima koji preprodaju internet hosting usluge  kao dodatak na usluge s kojima će nadopuniti svoju  drugu lepezu usluga. Obično, prodavači mogu dobiti do 50% popusta na cijenu hosting računa s vašeg  hosting dobavljača. I prodavači mogu odlučiti svoj ​​vlastiti okvir cijene, pa čak i uspostaviti svoj vlastiti vrlo branding .

Web serveri

Web Hosting je jedan od najvažnijih aspekata na koje treba obratiti pozornost. Ako korisnik ne uzeme dovoljno vremena da odabere hosting paket, on jednostavno ne može uspjeti sa svojim poslovnim web stranicama,zato svakako istražite hrvatski hosting. Pronalaženje pouzdane  hosting tvrtke u nije jako teško, jer postoji nekoliko tvrtki koje nude kvalitetne usluge hostinga. Kao što korisnici danas imaju različite vrste hosting zahtjeva, web domaćini su također počeli nuditi razne vrste hosting planova.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s